Hirvittävä määrä työtä, blokattuja laukauksia, maalipaikkoja ja loistava maalivahtipeli. Näillä sanoilla voisi kuvailla Ilveksen otteita Kemissä, harmi vaan, että pisteitä ei tarttunut mukaan tällä kertaa.
Kemi aloitti vahvasti, etenkin Vesa Lilja oli sähäkällä jalalla liikkeellä. Ottelua oli pelattu vain muutama minuutti, kun Lilja iski ottelun avausmaalin ja lisäsi johtoa jo reilun minuutin päästä edellisestä. Ensimmäiseen syöttö Tuukka Pikkaraisen jalasta ja toiseen Boris Gizmarin. Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty, mutta paikkoja oli molemmilla. Roope Hakulisen hyvät otteet pitivät Ilvestä mukana pelissä

Toinen jakso alkoi pahimmalla mahdollisella tavalla, vain puolisen minuuttia oli pelattu, kun pallo oli Ilveksen maalissa. Maalintekijänä Enderson Suarez ja syöttäjänä Gizmar.
Vielä löytyi kuitenkin taisteluilmettä ja pallo survottiin väkisin kotijoukkueen maaliin. Jaakko Ahokas avusti ja Tomi Lahtinen tälläsi kavennuksen 3-1. Paikkoja oli lisämaaleihin, mutta palloa ei enää uudestaan pitseihin asti saatu. Vain hetkeä ennen kuin kavennusta oltiin lähdössä hakemaan ilman maalivahtia, iski Tuukka Pikkarainen, Suarezin syötöstä pallon maaliin. Lisämaaleja haettiin tietysti ilman maalivahtia, mutta siinä ei onnistuttu. Näin ollen loppunumerot 4-1 kotijoukkueen hyväksi.

Katkeraa kalkkia syöttivät pohjoisen porukat tällä kertaa, mutta täältä tullaan vielä.

Samaa mieltä oli myös uusi päävalmentaja Matti Anttonen: ” – Tulokset puhuvat tylyä kieltä, mutta joukkueena otimme viikonlopun aikana useita askelia oikeaan suuntaan matkallamme. Lauantaina pelissämme näkyi vielä liikaa sekamelskaa, mutta Keminmaan taktiikkapalaverit ohjasivat meidät oikealle polulle. Joukkueen sunnuntaina kentällä näyttämään taisteluilmeeseen ja yhdessä tekemiseen olen todella tyytyväinen. Matkamme on nyt aloitettu ja suunta on joukkueella yhteinen.

Jere ja Roope näyttivät molemmat maalilla että pystyvät voittamaan meille pelejä, se on voimavara, jonka varaan rakennamme loppukaudella. Joukkue on uurastanut neljä ottelua 9 päivään, joten puhdas treeniviikko ilman matseja tulee todella sopivaan väliin. Odotan innolla että pääsemme takaisin parketille treenaamaan jo huomenna.”

GFT - Ilves FS 8-5