Edellisen pelin jäljiltä kentällinen pelureita on joko pitkään sivussa, tai edelleen potee pienempiä vaivoja. Pisimpään sivussa on kaksi murtumaa saanut Ali Al Zubeidi.
Jalkeille saatiin kuitenkin yhdeksän pelaajaa, joista kolme farmin kautta eli Jaakko Ahokas, Tomi Lahtinen ja Akseli Tiensuu. Farmiavut saivatkin vastuuta riittämiin, kun pitkin peliä rosteri kävi yhä ohuemmaksi.
Peli tarjosi mukavasti paikkoja molempiin päihin, mutta maalintekokilpailua ei syntynyt. Ensimmäisellä jaksolla maaleja nähtiin kaksi kappaletta, ensin Jaska Ahokas vei Ilveksen 0-1 johtoon ja Kaivola tasoitti puoliaikanumeroiksi 1-1. Jaskan suoritus kannattaa väijyä koosteesta.
Toisella jaksolla oltiin hiukan telineissä alkuun ja kotijoukkue pääsi varhaisessa vaiheessa ensimmäistä kertaa johtoon, kun futispuolelta tutumpi Bullock yllätti toista peliä putkeen maalilla torjuneen Eemeli Puotiniemen. Hiukan ennen jakson puoliväliä Axe Tiensuu karkasi laidalta ja siirsi pallon tyylikkäästi ohi veskarin, jälleen peli oli tasan. Peli olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa, mutta tällä kertaa pieni virhe tuli kalliiksi. Pohjana puolustanut Axe tuli liian iholle, kotijoukkueen kapteeni haistoi tilanteensa tulleen, otti siivet alleen ja lensi, kuin Marko Asellin käsittelyssä. Reilusti painavampi vastustaja lensi, kuin sokeripussi. Axelta täytyy ottaa salikortti pois. Noh, niinhän siinä kävi, että Axelle punkku ja aikainen suihku. Samassa rytäkässä vaparista pallo pitseihin ja kiireellä hakemaan tasoitusta viidellä. Peliaikaa oli jäljellä reilu minuutti. Valitettavasti paremmat paikat tuli hyvin puolustaneelle kotijoukkueelle ja jälleen oli tyydyttävä maalin tappioon.
Puolitoista viikkoa on taas aikaa nuolla haavoja ja reenata, jotta kurssi kääntyy.