PJK isännöi Ilvestä, kummallekin elintärkeässä kamppailussa. Molemmilla alla tappio Liigakarsinnassa eli pisteitä tarvitaan kipeästi, mikäli aikoo jatkaa ensi kaudella Liigassa.
Ilveksen miehistö saatiin viikolla viritettyä hyvään kuntoon ja otteluun lähdettiin täynnä uskoa, kuten kuuluukin.
Ottelun alku meni hieman kotijoukkueen nimiin, vaikka onnistuttiin kaveria kyllä hyvin paineistamaan. Maalit alkuun teki kuitenkin kotijoukkue, Henrik Rahikainen ja Leevi Päivinen maalasivat taululle numerot 2-0, kun kellossa oli vasta reilu kuusi minuuttia pelattu.
Sisukas Ilves kuitenkin uskoi koko ajan omaan peliin ja loi paikkoja tasaisesti. Hieman jakson puolivälin jälkeen syntyikin kavennus, kun Loiske Lahtinen täräytti sivurajasta pallon takanurkkaan. Neljä minuuttia ennen taukoa Pyry ”Christiano” Haanpää tasoitti pelin 2-2.

Tauolle mentiin tasanumeroissa ja voidaan sanoa, että kongi pelasti kotijoukkueen. Ilveksen lisämaalit roikkui nimittäin ilmassa ennen jakson loppua.
Tauon jälkeen myllytys jatkui ja jo heti jakson alkuun saatiin vapari hyvästä paikasta, keskisektorista. Kaveri helpotti hommaa hiukan jättämällä suoran laukauslinjan maalia kohti ja Loiske käyttikin tilanteen hyväksi ja latasi reiden tyhjäksi ja pallon keskelle maalia.
Edelleen Ilves myllytti ja hyydytti kotijoukkueen yritykset. Tuntui jo aika vapauttavalta, kun Viltsu Mäkinen siirsi vieraat kahden maalin johtoon, kun peliä oli pelattu vajaa 33 minuuttia. Nopeasti kuitenkin tuli kuitti, kun Miika Sainio kavensi minuuttia myöhemmin. Hieman alkoi puntti vipattaa omassa päässä ja kun taas vastaavasti PJK sai maalista lisäbuustia, oli tulossa vaikeat viimeiset minuutit. Vajaa kolme minuuttia oli peliä jäljellä, kun se tasoitus sitten tuli. PJK pelasi pallon poikittain maalille ja kohti omaa maalia juossut Make Säde epäonnisesti ohjasi pallon omiin.
Kumpikin yritti vimmatusti vielä kammeta itsensä johtoon, mutta tällä kertaa lisämaaleja ei syntynyt. Tasanumerot 4-4 eivät juurikaan riemun kiljahduksia aiheuttaneet kummassakaan leirissä. Kiharainen lohko on kuitenkin vielä auki ja toivoa on.
Tänään saatiin peli rullamaan, kuten pitääkin ja paikkoja oli useampaankin lisämaaliin. Ei kuitenkaan päästy lopulta ihan siihen tavoitteeseen, joka oli asetettu. Molemmat joukkueet näyttivät olevansa Liigatason joukkueita, siitä ei ole epäilystäkään.
Jännitettävää riittää viimeiseen pelipäivään asti.