Taustatiimin pitkän matematiikan lukeneet ovat laskeneet kaikki mahdolliset tulokset, joilla liigataival jatkuu, mikäli PJK hoitaa oman pelinsä. Maaleja täytyy tehdä, useampikin. Mutta kuten tiedetään, kaikki on mahdollista. Viisi maalia pelissä ei ole mitenkään kummallista, edes yhden puoliajan aikana.
Kuten huomasitte, jo viime peliin saatiin Berat Grabovci ja Jaakko Ahokas takaisin kokoonpanoon, hieman yllättäenkin. Täysi miehitys on myös kauden viimeisessä pelissä ja ollaan valmiita jättämään kentälle kaikki. Viime viikonloppuna oltiin jo lähellä sitä parasta Ilvestä, joten josko kauden viimeinen peli olisikin kauden paras peli. Jos kaatuu runkosarjan voittaja Kemi, on hyvät mahdollisuudet tehdä tarvittava määrä maaleja karsintavastusta vastaan, mitään pois ottamatta Alastaron Urheilijoilta, jotka ovat jo liigakelpoisuutensa osoittaneet. Ottelun voittaja on varmasti se, jolla on pää paremmassa kunnossa.
Nyt erityisesti kokeneilta odotetaan ratkaisuvalmiutta, etunenässä Jaska ja Loiske Lahtinen ovat isossa roolissa viemässä joukkuetta tavoitteeseen.
Jos viime peli tarjosi tunteiden vuoristoradan, niin uskallan väittää, että tunteita ei puutu tulevastakaan.
Päävalmentaja Matti Anttosen mietteet ottelun alla:
”Lähtökohdat otteluun ovat hyvin selkeät. Pelkkä voitto ei meille riitä, vaan tarvitsemme useamman maalin voiton ja suotuisan lopputuloksen PJK-TPK ottelusta. Se mihin voimme vaikuttaa, on oma ottelumme ja siihen keskitymme täysillä. Huomenna on meidän päivä, pelaamme toisillemme ja joukkueellemme ja olemme valmiita antamaan kaikkemme kentällä. Pelaamme järjellä ja sydämellä läpi ottelun. Pelaamme joukkueena ja otamme vastaan lopputuloksen joukkueena.”

Kausi päättyi hyvällä pelillä pettymykseen
Tunnerikas kamppailu päättyi kesken