Ilves FS ja Pirkanmaan Jalkapalloklubi pelasivat futsal-liigan ottelun lauantaina 24.11. Kauppi Sports Centerissä. Värikkäiden vaiheiden jälkeen Ilves vei tärkeät kolme pistettä niukasti lukemin 5-4 (1-2).

Ottelu alkoi nostalgisissa merkeissä jo pelaajaesittelyssä, kun Ilveksen edustuspaidan oli pukenut päällensä vuosien takainen tähtimaalivahti Jussi Lahtinen. Tositoimiin Lahtinen ei sentään joutunut, sillä torjuntavastuu oli annettu Akseli Syrjälälle. Ottelu alkoi selkeällä Ilveksen hallinnalla ja neljän minuutin pelin jälkeen Rafael ”Rafa” Giorgio ohjasi Tomi Lahtisen antamasta kulmapotkusta avausmaalin. Ilveksen hyvä ote pelistä jatkui lähes avausjakson puoleen väliin asti, kunnes PJK pääsi kesken Ilves-painostuksen tasoittamaan ottelun Miika Sainionmaalilla. Tasoituksen jälkeen Ilveksen ote herpaantui ja tilanteiden hallinta siirtyi PJK:lle. Tulostakin pirkkalalaisille tuli, kun Antti Ala-Myllymäen laukaus vei vierailijat vuorostaan johtoasemaan. Jakson loppu meni PJK:n komennossa, mutta Ilves selvisi ilman lisätakaiskuja tauolle asti.

Toisen jakson alussa PJK jatkoi vahvaa painostustaan, mutta tällä kertaa onnetar olikin Ilveksen puolella, kun keltapaidat pääsivät tasoittamaan lukemat 2-2:een pirkkalalaisten oman maalin avustamana. Tasoitus toi uskoa Ilveksen pelaajistoon ja kentän herruus siirtyi lähes täysin taas tupsukorville. Pian verkko soikin ja tällä kertaa täysin ansaitusti, kun Lassi Lintula vei Ilveksen Tomi Lahtisen esityöstä Ilveksen jälleen johtoasemaan. Ja kun Sakari Lepistö iski ajassa 30.53 jo 4-2 -osuman Akseli Tiensuun tarjoilusta, luuli osa yleisöstä ottelun jo nähneen ratkaisunsa. Mutta neljä minuuttia myöhemmin Ilves koki kamppailun mustimman hetkensä, kun Miikka Mörö teki vastaiskuista kaksi maalia 18 sekunnissa ja ottelu oli jälleen tasatilanteessa. Ilves kuitenkin teroitti kyntensä vielä kerran ja Lassi Lintula maalasi ajassa 36.11 riemukkaasti Ilveksen 5-4 -voittomaalin Jaakko Ahokkaan kerätessä syöttöpisteen. PJK pelasi vielä lopussa 5vs4 -peliä ilman maalivahtia, mutta pallo saatiin vain viime hetkillä osumaan maalitolppaan.

Ilveksen onneksi myös vaikeiden vaiheiden jälkeen saadusta voitosta saa kolme pistettä, joten Ilves nousi sarjataulukossa 15 pisteeseen ja kuudennelle sijalle. Seuraava ottelu Ilveksellä on vasta yli kahden viikon kuluttua keskiviikkona 12.12. Tesomalla PP-70:n vieraana.