Tänään peliin lähdettiin poikkeuksellisesti kolmen kentän kierrätyksellä.
Peli alkoi hienokseltaan kotijoukkueen hallinnassa ja pallo löytyi omista vain puolen minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen ote siirtyi Ilvekselle, mutta lukuisista paikoista ja kotijoukkueen hyvän puolustamisen ansiosta numerot pysyivät ennallaan aina jakson viime hetkille asti. Sitten iski Jaakko Ahokas, Tomi Lahtinen löysi pystysyötöllä Jaskan, joka kääntyi jättäen puolustajan telineisiin ja latasi pallon pitseihin. Tauolle numeroissa 1-1.

Puoliajalla käytiin läpi perusasioita ja tulosta alkoikin syntyä.
Yhdeksän sekuntia oli väliä, kun ensin Ville Koskela syötti ja Jaska teki jo illan toisensa ja heti perään kotijoukkue sohlasi pallon omiin. Muutama minuutti myöhemmin oli Loiske Lahtisen vuoro venyttää pitsejä, Pyry Haanpään reboundista. Nyt alkoi näyttää hyvältä, mutta täysi tunnustus täytyy antaa kotijoukkueen asenteesta läpi pelin. Vähän jakson puolivälin jälkeen Kalle Hasa antoi jo toisen maaliinjohtaneen syötön ja Hugo Pulkkinen iski päivän toisen maalinsa. Nämä olivat nuoren miehen ensi kihaukset liigassa.
Loppu olikin sitten vieraiden näpeissä ja lukuisten maalipaikkojen tuhlailujen lisäksi pallo saatiin kahdesti pitseihin. Ensin apinan selästään karisti Jussi Nummela, Vikidi Koskelan syötöstä ja vielä juuri ennen täyttä aikaa Antti-Pekka Ruohola rankaisi kotijoukkueen virheestä tyhjiin loppunumeroiksi 2-6. Uusia onnistujia maalintekijöinä ja lopulta rutiinivoitto, kuten pitikin.

Päävalmentaja Matti Anttosen mietteitä pelin jälkeen.

Onnittelut voitosta, miten ottelu sujui?
Saatiin hyvä peli. PP laittoi meidät tekemään täyden päivätyön pisteiden eteen puolustamalla tiiviisti ja meiltä kesti ensimmäisen puoliajan lopulle asti saada hyökkäyspeliimme tarvittavaa eloa. Joukkueemme puolustuspeliin olen suurimmaksi osaksi tyytyväinen, sen eteen olemme tehneet viikolla paljon töitä ja olemme selvästi parantaneet puolustustamme viime ottelusta. Sen sijaan vastustajan maalin edustalla pelaamiseen tarvitaan paljon lisää terävyyttä, erityisesti viimeistelyyn. Taisimme hukata ottelussa neljä tyhjään maaliin puttausta takatolpalta, kovemmissa peleissä nämä täytyy kaikki hyödyntää.

Parasta ottelussa oli joukkueemme reagointi vastustajan tekemään 2-4 kavennukseen. Paransimme heti sen jälkeen peliämme, keskityimme oikeisiin asioihin, aloimme pelata aktiivisemmin ja teimme vastustajan aseettomaksi. Se on osoitus joukkueesta löytyvästä kokemuksesta.

Kierrätit ottelussa paljon pelaajia, mitä jäi päällimmäisenä mieleesi?
Meillä on käytännössä pelikuntoisissa kenttäpelaajissa kaksi pivotia, kaksi pohjaa ja 11 laituria, joten laitureiden osalta on todella kova kilpailu peliminuuteista menossa. Onneksi laitureista löytyy hyvin universaaleja pelaajia kuten Antti-Pekka Ruohola ja Petri Jouppi, jotka pystyvät pelaamaan paikalla kuin paikalla ja ovat osoittaneet sen myös otteluissa. Tänään kaikki saivat näyttöpaikkoja ja erityisesti Jussi Nummela ja Ville Koskela ovat nousseet takaisin lähelle omaa parasta tasoaan, mikä on hyvä merkki loppukautta silmällä pitäen. Joukkueessa on tällä hetkellä kova kilpailu mahtumisesta kokoonpanoon, ja kun näyttöpaikkoja tulee, on parasta olla valmiina pelaamaan parasta omaa peliään kentällä ja tekemään töitä joukkueen eteen.