Ilves FS saa futsal-liigassa viikonloppuna vieraakseen Kauppi Sports Centeriin lauantaina 8.2. sarjataulukon viimeisen Liikunnan Riemun ja sunnuntaina 9.2. sarjataulukon ensimmäisen Akaa Futsalin. Molemmat ottelut alkavat kello 16.00.

Jyväskylästä tuleva Liikunnan Riemu on yhdeksällä pisteellään pudonnut sarjan hännänhuipuksi. Sarjasijoituksestaan huolimatta Riemu on välillä pystynyt haastamaan jopa liigan ”suuria”, kuten äskettäin Jyväskylän derbyssä. Joukkue pelasi KaDyn kanssa jatkoajan jälkeenkin 0-0 -tasapelin, jonka KaDy pilkuilla lopulta voitti. Syyskierroksella kotonaan Riemu oli Ilvestä selkeästi vahvempi voittaen hyvän toisen jaksonsa ansiosta lopulta 6-1. Tuossa ottelussa Juuso Eteläpää iski hattutempun ja Ville Vanttaja tykitti pari maalia kaukolaukauksilla.

Akaa Futsal pelaa vakuuttavaa kautta ja on mestarisuosikki numero yksi. Pisteitä akaalaisilla on sarjan piikkipaikalla jo peräti 42. Ihan kaikkia otteluita Akaa Futsal ei sentään ole pystynyt voittamaan, sillä takkiin on tullut KaDylta ja Mad Maxilta. Ilves sai syyskierroksella kokea Akaan ylpeyden voiman, kun Toijalassa loppulukemat olivat ”Leijonalaumalle” 6-2. Akaa Futsalista tehokkain pelimies on ollut serbivahvistus Dusan Milojevic 31 (22+9) tehopisteellä.

Ilves on sarjataulukossa vain pisteen Riemua edellä yhdentenätoista. Joten Riemusta on Ilveksen tarkoitus ottaa revanssi ja saada samalla karkoitettua viimeistä sijaa ja suoraa putomispaikkaa kauemmaksi. Hienosti sujuneesta maajoukkueen MM-karsintaturnauksesta palanneen pelaajavalmentaja Antti Teittisen mielestä myös Akaa on kaadettavissa. ”Riemua vastaan olemme pakkovoiton edessä. Peli ei ole missään tapauksessa helppo, johan Riemu pyöritteli meitä Jyväskylässä. Mutta voitto on otettava ja joka ukko taistelee sen eteen. Akaa Futsalia vastaan lähdemme hakemaan yllätystä. Eivät he kuitenkaan yli-ihmisiä ole, vaikka heidän peli sujuukin. Jos kaikki loksahtaa meillä paikoilleen, niin ehkäpä jättiläinen alkaa horjumaan”, Teittinen tuumaili.

Liput per ottelu Kauppi Sport Centeriin maksavat 8e/5e (vain käteinen).

Riemu sysäsi Ilveksen jumboksi
GFT karkasi toisella jaksolla