Tutut kilpakumppanit Ilves FS ja Golden Futsal Team pelasivat vastakkain futsal-liigassa lauantaina 25.1. Kauppi Sports Centerissä. Vahvan toisen jakson ansiosta GFT oli vahvempi voittaen ottelun lukemin Ilves FS – GFT 3-7 (2-2).

Maalinteko alkoi jo ottelun alussa, kun tasan minuutin pelin jälkeen GFT:n Tom Korolainen karkasi maalintekoon. Ilves kuittasi maalin jo puolen minuutin päästä, kun Jaakko Ahokas laukoi tasoituksen.Ilveksen Ahokas oli asialla myös ajassa 5.19, kun hän ohjasi kantapäällään Sampo Suonpään syötön maaliin. Ensi jakson lopulla GFT pääsi tasoihin 10 metrin rangaistuspotkusta Ilveksen virhetilin täytyttyä. Pilkulta onnistui näyttävästl Antti Arvola.

Tasaisen ensi jakson jälkeen odotettiin jännittävää toista jaksoa, mutta toisin kävi. Ilveksen hyvä vire oli tauolla jäänyt pukukoppiin ja GFT ratkaisi otteleun jo toisen jakson ensimmäisellä puolikkaalla. Ensin Panu Autio ampui suoraan vapaapotkusta lukemiksi 2-3. 2-4 syntyi, kun Arvola pelattiin vapaaksi maalin eteen. 2-5 lukemat kikkaili komeasti jälleen Autio. Ajassa 28.53 Arvola sai hattutemppunsa täyteen ja lukemat olivat jo ratkaisevat 2-6. Tämän jälkeen Ilves yritti kavennusta ilman maalivahti 5vs4 -pelillä, mutta maalipaikat olivat vähissä. Viisi minuutti ennen pelin ajan loppua Akseli Tiensuu lopulta onnistui kavennuksessa 3-6:een Joona Simpuran syötöstä. Mutta viimeisenkin toivon kipinän Ilvekseltä riisti Tom Korolainen laukomalla kaksi minuuttia myöhemmin loppunumerot 3-7 tyhjään maaliin.

Seuraavaksi Ilves kohtaa Liikunnan Riemun kotihallissaan Kauppi Sport Centerissä lauantaina 8.2. kello 16.