Ilves FS:n taival futsal-liigassa jatkuu jälleen lauantaina 25.1. kello 16 Kauppi Sports Centerissä, kun Ilveksen vieraaksi saapuu tuttu vastustaja Espoosta eli Golden Futsal Team.

GFT on sarjataulukossa viidentenä. 15 ottelussa GFT:lle on kertynyt 10 voittoa ja niistä pisteitä 30. Joukkueen paras pistemies tällä kaudella on ollut Antti Arvola teholukemillaan 11+8.  Ja aina kun mainitaan GFT, täytyy muistaa myös Panu Autio. Suomen kuuluisin futsalista Autio pelaa edelleen espoolaisten riveissa ja hyvin pelaakin. Aution juonimat kuviot tekevät GFT:stä aina vaarallisen vastustajan.

Ilves FS murjoi edelliskierroksella paikallisvastustaja PP-70:n lukemin 6-1 ja nousi 10 pisteellään Liikunnan Riemun ohi toiseksi viimeiseksi pois peränpitäjän paikalta. Tämä sijoitus ei vielä Ilvestä tyydytä vaan joukkue aikoo vielä taistella tosissaan pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon ja siten pudotuspeleihin. Eroa tällä hetkellä kahdeksantena olevaan Sieviin on neljä pistettä. Syyskierroksella GFT antoi Ilvekselle kyytiä lukemin 7-0. Syksyn tulos ei Ilveksen valmennustiimin kuuluvaa Teemu Alataloa kuitenkaan enää pelota. ”– Syyskierroksella olimme lauma kokemattomia pikkupoikia, nyt meistä on kasvanut miehiä. Aivan erilainen peli tulossa tällä kertaa”, Alatalo lupasi.

Liput Kauppi Sports Centeriin maksavat 8e/5e (vain käteinen).

GFT karkasi toisella jaksolla
Tesomalta elintärkeät pisteet