Ilves FS pelasi lauantaina 11.1. Tesomalla futsal-liigassa paikallisottelun PP-70:n vieraana. Ilvekselle oli elintärkeää ottaa ottelusta voitto ja voitto myös tuli komein lukemin PP-70 – Ilves FS 1-6 (0-2).

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla Ilves oli hallitsevampi osapuoli ja PP-70 yritti iskeä vastaiskuilla. Maalinteossa onnistuttiin vasta 14 minuutin pelin jälkeen, kun Riku Oras laukoi voimalla maalin vasemmalta puolelta pallon verkkoon. Syöttöpisteen Ilveksen avausmaaliin sai Ville Koskela. Ilveksen toinen maali syntyi vain kolme sekuntia ennen taukosummeria, kun Ali Al-Zubeidi riisti pallon itselleen hyökkäyspäässä ja laukoi kohti PP-70:n maalia. Maalivahti torjui laukauksen, mutta Sampo Suonpää oli paikalla ohjaamassa maalivahdista kimmonneen pelivälineen häkkiiin. Tauolle mentiin 0-2 vierasjohdossa.

Heti toisen jakson aluksi Akseli Tiensuu toimitti pallon rajapotkukuviosta PP-70:n maalille, josta pallo kimposi kotijoukkueen omasta pelaajasta maaliin lukemiksi 0-3. PP-70 kuittasi maalin kuitenkin nopeasti, kun vajaan kahden minuutin kuluttua oli Ilveksen vuoro tehdä oma maali. Riku Oras esitteli tykkiään toistamiseen ajassa 23.34 jälleen maalin vasemmalta puolelta lähteneellä laukauksellaan. Syöttäjänä oli tällä kertaa Jussi Nummela. Peli eteni 1-4 -tilanteessa pitkään ja PP-70 otti maalivahdin pois jo hyvissä ajoin yrittäen kavennusta 5vs4-pelillä. Mitään vaarallista ei PP-70 kuitenkaan saanut ylivoimapelillään aikaiseksi Juho-Matti Pösön vartioimalle Ilves-maalille. Sen sijaan Ilveksen pelaajavalmentaja Antti Teittinen sijoitti pallon tarkasti omalta maaliltaan tyhjään vastustajan maaliin lukemiksi 1-5 pari minuuttia ennen peliajan loppua. Ja sinetiksi selkeälle Ilveksen voitolle Jussi Nummela tarjoili Jaakko Ahokkaalle namupaikan tehdä päätösnumerot 1-6 ajassa 39.06

Voitollaan Ilves nousi sijalle 11 ja puristi eron playoff-paikkaan neljään pisteeseen. Ilveksen seuraava ottelu on kahden viikon päästä lauantaina 25.1. klo 16.00 kotihallissa Kauppi Sports Centerissä, kun Ilveksen vieraaksi saapuu Espoosta GFT.