Ohuella, mutta kovalla työmoraalilla varustettu ryhmä (1+6) matkasi Joensuuhun Riverin vieraaksi. Valmistautuminen oli tällä viikolla vähän huononlaista, koska vain maanantaina reeneihin riitti väkeä. Korona, muut lenssut, loukit ja työt verottavat edelleen.
Kuudesta kenttäpelaajasta kolme lainapelaajia, jotka onneksi ovat mukana koko loppukauden.

Maalinteon aloitti kotijoukkue, kun vain kolmen minuutin jälkeen Toikka vei Riverin johtoon. Ennen puolta väliä Aippa Sulkko otti hienosti poikittaissyötön ilmasta haltuun ja pamautti tasoituksen. 1-1 numeroissa mentiin puoliajalle ja vähän tuntui painavan jaloissa, joten tauko tuli tarpeeseen.
Toisella jaksolla tarjoiltiin komeita maaleja, ensimmäisen kuitenkin tälläsi kotijoukkue omiin vajaan kuuden minuutin pelin jälkeen. Taas oltiin johtoasemassa ja tällä kertaa paiskittiin riittävästi hommia, että johto säilyi loppuun asti. Jakson puolivälissä kahden maalin mies Sulkko pamautti komean prässinpurun päätteeksi pallon pitseihin. Vain reilu minuutti myöhemmin Veeti Lahtinen lisäsi komealla yksilösuorituksella johdon jo kolmeen maaliin, ensin kaveri kassalle ja nätti zippi veskarin yli. Viimeiset noin seitsemän minuuttia Riveri haki kavennusosumia lentävällä, mutta Ilves kesti. Yksi lohdutuspalkinto tuli, kun Klimovin veljeksistä Pavel täräytti jälleen loistopelin pelanneen Jere Myllyniemen kautta pallon maaliin. Loppunumerot 2-5 nosti tyhjiin uusin lainamies Veikka Nieminen. Parhaana palkittiin ansaitusti Jere, joka on huipputorjunnoillaan tarjonnut joukkueelle mahdollisuuden voittaa jo monta kertaa.
Josko nyt alkaisi pää kestää ottaa lisää pisteitä. Potentiaalia löytyy, se on jo nähty pitkän aikaa.
Nautiskellaan nyt hetki kuitenkin avauspisteistä, manageri oli jo varannut rantasaunan koko viikonlopuksi. Ja pelaajille ikkunapöydän abc:lta.