Kovasti tehtiin töitä ja Jere pelasi mahtavan pelin maalilla, mutta niin vaan kaveri meni lopussa ohi.
Käsikirjoitus oli selvä, sarjakärki tulee pitämään palloa suuren osan pelistä ja Ilves iskee vastaan. Näin kävikin, joka ukko oli puhki pelin jälkeen. Lähes koko peli jaksettiin ottaa vastaan ja puolustaa tiiviisti. Ne pari virhettä, jotka tehtiin olivat kalliita, kaveri rokotti armotta.
Kiisto lähti peliin kolmen kentän voimin, kun taas Ilves sai juuri kaksi kentällistä koko lailla ehjiä ja terveitä ukkoja jalkeille. Asenne oli kuitenkin jälleen hyvällä tasolla ja peliä johdettiin kahdesti. Avausmaalin iski Valtteri ’WW” Wähä-Verkkomäki pystyjuoksun päätteeksi, johon oivallisen avauksen tarjosi maalilla loistanut Jere Myllykangas. Viisi minuuttia myöhemmin, vieraiden Katajamäki toi vieraat tasoihin kellon lähestyessä puoliajan puoltaväliä. Puolen välin jälkeen Ilves sai makoisasta paikasta vaparin ja pallon taakse asettui WW. Parempaa ei ollut tarjolla, joten entinen ammattisotilas tulitti voimalla pallon riman kautta sisään. Jakson loppupuolella vieraat hyödynsivät kotijoukkueen vaikeudet oman maalin edessä ja menivät ensi kertaa johtoon. Tasoituksen iski Harjuhaahto ja johtomaalin Autio, vain minuutti ennen puoliaikaa.
Ei ihmeempää puoliaika- showta, vaan teroitettiin sovittuja asioita. Parin minuutin pelin jälkeen iski jälleen Ilves, Tomi ”Vikke” Vikman tälläsi kaukaa ja karat hoiteli pitseihin Patrik ”Pate” Toropainen. Tasalukemissa 3-3 mentiin aivan viime hetkille saakka, kunnes reilu minuutti ennen loppua, kukapa muukaan, kuin Träskbäck vei vieraat jälleen johtoon.
Viidellä ei saatu tällä kertaa luotua oikein mitään ihmeellistä ja näin oli jälleen tyytyminen hyvään suoritukseen, ilman pisteitä.
Tänään saatiin taas hyvä osoitus siitä, että vaikka joukkue on kokematon liitonsarjoihin, niin pystytään haastamaan sarjassa kuka tahansa.
Kuten jo edellisessä raportissa mainitsinkin, niin rosterista putosi kokemusta tällä viikolla, eikä jäänyt yhteen pelaajaan. Joonathan Hynnisen pelit jatkuu Liiga- parketeilla ja Sampo Suonpää palaa takaisin koulun penkille Riikaan.
Viikon päästä onkin ihana, yhteinen bussireissu Joensuuhun. Reenien kautta uutta yritystä kohti.