Viime pelistä saadut avauspisteet eivät antaneet lisäboostia jatkoon, vaan kentällä nähtiin väsynyt kissalauma. Vain lasagne puuttui. Vaikea kausi on ollut noususuhdanteinen, mutta työtapaturmia sattuu kaikille. Tällä kertaa vierailija VehU pyöritteli kolmella kentällä väsyneitä keltapaitoja lähes koko pelin ajan. Oikeastaan ainoat ilonpilkahdukset olivat kaksi erikoistilannemaalia. Maaleja mätettiin kaikkiaan kymmenen, ensimmäisen viiden minuutin aikana vieraat menivät jo 0-2 johtoon, eikä Ilves pystynyt luomaan oikeastaan mitään. Pelattiin puoliaikaan mennessä kauden huonoin puolikas, mutta kahden onnistumisen myötä oltiin vielä tanssissa mukana. Puoliajalla tilanne taululla oli 2-4. Puoliajalla luotiin uskoa ja kerrattiin sovittuja asioita. Prässiä muutettiin hiukan ja sillä saatiinkin omaa fiilistä ylös ja kaveria ahtaalle. Mutta se ei kauaa kestänyt, kun muutaman minuutin jälkeen kaveri iski pari börsää minuuttiin. Loppu olikin pelailua ja päätössummerin odottamista. Vaikka toki lentävällä haettiin lisämaaleja. Kerran oltiin lähellä, mutta vain vieraat onnistuivat maalinteossa tällä kertaa. Pari tyhjiin ja lopussa Joona Järvinen katseli vielä punakorttia, joten viimeinen naula arkkuun.
Lauantaina jatketaan kovaa peliputkea, 1,5 viikon sisään pelataan peräti neljä peliä. Suunta ylöspäin ja uuteen taisteluun.

03:51 Kaivola 0-1
04:53 Hermikoski 0-2
09:13 Lahdenpohja 0-3
11:19 Lahtinen V 1-3
13:16 Seppä 1-4
16:42 Järvinen 2-4
26:48 Seppä 2-5
27:47 Rantala 2-6