Ilves FS:kohtasi sunnuntaina 5.1. futsal-liigassa FC Kemin kemiläisten kotiareenalla Tervahallissa. Kotijoukkue piti Ilveksen aisoissa ja voitti ottelun lukemin FC Kemi – Ilves FS 3-0 (2-0).

FC Kemi iski heti ottelun alussa. Vain reilu kolme minuuttia oli pelattu, kun Kemin venezuelalaiskaksikko juoni ottelun avausmaalin. Ricardo Arcos syötti ja Enderson Suarez maalasi. Vain reilu minuuttia avausmaalista pallo löysi tiensä jälleen Ilveksen verkkoon tällä kertaa Ilveksen oman pelaajan toimesta. Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty ja tauolle lähdettiin kemiläisten 2-0 johdossa.

Toisella jaksolla Kemi teki 3-0 maalin ajassa 30.04. Maali syntyi ylivoimahyökkäyksen päätteeksi ja pallon verkon perukoille sijoitti Tuukka Pikkarainen Suarezin syötöstä. Ilveksen kavennusyritykset eivät tuottaneet tulosta edes ilman maalivahtia eikä 10 metrin pilkulta ja kolme pistettä jäi Kemiin numeroin 3-0.

Ensi viikon lauantaina 11.1. on vuorossa Tampereella paikalliskamppailu, kun Ilves pelaa Tesomalla PP-70:n vieraana alkaen kello 16.00.