Ilves FS pelasi vuosikymmenen ensimmäisen liigaottelunsa lauantaina 4.1. Torniossa Tornion Palloveikkoja vastaan. Aivan parasta alkua ei Ilvekselle uudelle vuosikymmenelle tullut, sillä ToPV voitti ottelun murskaavasti loppulukemien ollessa ToPV – Ilves FS 9-2 (4-0).

ToPV teki ottelun avausmaalin 8 minuutin pelin jälkeen, kun Aleksi Isomäki sai avopaikan Juho-Matti Bergin pitkän syötön ansiosta. 2-0 maali syntyi pari minuuttia avausmaalin jälkeen, kun Aleksi Kylmälä ohjasi maalinsuulta rajapotkukuvion päätteeksi pallon verkon perukoille. Torniolaisten kolmas maali oli Italo Henrique Macedo Basilion käsialaa ajassa 14.41. Myös kolmas Aleksi pääsi ensi jaksolla maalintekijä tilastoon, kun 4-0 maalin iski Aleksi Gullsten kaksi ja puoli minuuttia ennen taukosummeria.

Toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla laukoi Italo Henrique kulmapotkutilanteesta jo 5-0 lukemat taululle. Ilves onnistui maalin teossa ajassa 28.28, kun Joona Simpura laukoi lähes nollakulmasta pelivälineen häkkiin. Syötön Simpuralle antoi Antti Teittinen. Mutta vain 9 sekuntia kului siihen, kun Italo Henrique kuittasi osuman iltapäivän kolmannella maalillaan. Neljännen henkilökohtaisen maalinsa Italo Henrique sai sijoittaa tyhjään Ilves-maaliin. 8-1 maalin sijoitti pömpeliin puolestaan Aleksi Gullsten. Ajassa 36.14 Joona Simpura teki Ilvekselle toisen maalin Jussi Nummelan syötöstä, mutta tämänkin maalin ToPV kuittasi välittömästi Henri Alamikkotervon toimesta. Lopulta summeri päätti teurastuksen ja loppunumeroiksi jäi 9-2.

Ilves FS:n pohjoisen kiertue jatkuu heti huomenna sunnuntaina 5.1., kun Ilves kohtaa Kemissä FC Kemin. Ottelu alkaa kello 16.

FC Kemi voitti 3-0