Ilves FS pelaa futsal-liigassa lauantaina 11.1. paikallisottelun PP-70:n vieraana Tesoman Palloiluhallissa alkaen kello 16.00. Panokset ottelussa alkavat olla maksimaaliset, sillä enää Ilveksellä ei ole varaa hävitä pahimpia kilpailijoitaan vastaan. Tappio tarkoittaisi käytännössä sitä, että pudotuspelipaikka jäisi Ilvekselle tämän kauden osalta haaveeksi ja sarjapaikankin säilyttäminen vaatii lisää pisteitä. Enää ei auta pelkkä pelin paraminen vaan Ilveksen pistepussin on yksinkertaisesti lauantaina kartuttava tai ei kunnian kukko laula.

PP-70 on sarjassa kahdeksantena eli viimeisellä pudotuspelipaikkaan oikeuttavalla sijalla. Pisteitä joukkue on kasannut kokoon 13. Syyskierroksella PP-70 voitti Ilveksen Kauppi Sports Centerissä selkeästi 4-0. Tuolloin Ville-Atte Mäkinen ja Riku Laitinen iskivät kaksi maalia kumpainenkin.

Ilves on sarjataulukon peränpitäjä seitsemällä pisteellään. Kevätkierrokselle Ilves on saanut kokoonpanoon mukaan luottopelaajansa Jaakko Ahokkaan ja Akseli Tiensuun, joten joukkueen iskukyky on ainakin paperilla syksyistä parempi. Joukkueen kapteeni maalivahti Juho-Matti Pösö tiedostaan vakavan tilanteen.  ”– Tässä on koko alkukausi menty sillä tekosyyllä, että joukkue on nuori ja kokematon. Ja että keväällä peli paranee. Nyt on se kevät ja on aika lunastaa odotukset. Lauantaina näytämme mihin pystymme ja uskon, että Tesomalta kolmen pisteen potti tulee. Mikään muu ei nyt kelpaa”, kertoi Pösö omia ja varmasti koko joukkueen tunnelmia.

Pääsylipun hinta Tesomalle on  7,- / 5,- euroa, alle 16 v. ilmaiseksi. Nyt jos koskaan ottelulla Tampereen herruudesta on merkitystä.

 

Tesomalta elintärkeät pisteet
FC Kemi voitti 3-0