Ilves FS matkasi lauantaina 2.11. Espooseen Golden Futsal Teamin vieraaksi. Isäntäjoukkue otti ohjat käsiinsä alusta alkaen ja voitti ottelun lopulta lukemin GFT – Ilves FS 7-0 (3-0).

Ottelun avausmaalin teki viiden minuutin pelin jälkeen GFT:n Samir Haddouti. Maalin jälkeen GFT:lle oli muutamia maukkaita tilanteita yllättää Ilves-vahti Aleksi Pennanen toistamiseen, mutta tässä onnistuttuttiin vasta ajassa 15.11 Kasperi Halmeen toimesta. Ja vielä jakson viimeisellä minuutilla ampui GFT:n Panu Autio suoraan vapaapotkusta kotijoukkueen 3-0 taukojohtoon.

Erätaukokaan ei tuonut piristystä Ilveksen peliin ja ottelu jatkui kotijoukkueen hallinnassa. 26 minuutin kohdalla verkkokin taas heilui, kun GFT:n Bene Filppu iski taululle 4-0 lukemat.Ottelu oli tässä vaiheessa viimeistään ratkennut ja loppuminuuteilla GFT vielä iski pari maalia lisää Ilveksen pelatessa ilman maalivahtia. Maalintekijöinä olivat Kasperi Halme ja Bene Filppu. Loppulukemat 7-0 viimeisteli vielä loppusekunneilla Lasse Saari.

Seuraava ottelu Ilveksellä on heti huomenna sunnuntaina 3.11. Jyväskylässä Liikunnan Riemua vastaan alkaen kello 18.00.