Ilves FS pelasi viikonlopun toisen ottelunsa sunnuntaina 3.11. Jyväskylässä Liikunnan Riemua vastaan. Riemu korjasi tärkeät kolme pistettä itselleen lukemin Riemu – Ilves FS 6-1 (2-1).

Ottelun ensimmäisen maalin teki kulmapotkutilanteensa Ilveksen  Al Al-Zubeidi Sampo Suonpään syötöstä viiden minuutin pelin jälkeen. Riemu kuitenkin kuittasi lähes välittömästi lukemat tasoihin Juuso Eteläpään toimesta. Ajassa 11.10 Ville Vanttaja laukoi upeasti kaukaa tolpan kautta kotijoukkue Riemun 2-1 johtoon. Tämän jälkeen ensimmäinen jakso pelattiin melko tasaisesti loppuun ilman lisämaalien syntymistä.

Toinen jakso alkoi Riemun vahvalla rynnistyksellä ja Ilveksellä oli vaikeuksia saada omia hyökkäyksiään käyntiin. Ilveksen maalivahti Erik Ojala kuitenkin pelasti hyvillä torjunnoillaan Riemun lisämaalien syntymisen. Ojala torjui Riemun laukauksia liukuhihnalta, mutta lopulta ajassa 29.56 Ville Vanttaja onnistui toistaistamiseen kaukolaukauksella heiluttamaan verkkoa. Vajaa minuuttia myöhemmin Riemu iski jo 4-1 maalin Juuso Eteläpään onnistuessa kulmapotkutilanteesta. Ilveksen reikapaitapelinkin epäonnistuttua pahasti iski Jonne Forsström 5-1 lukemat tyhjiin. Lopulliseksi sinetiksi Juuso Eteläpää täydensi hattutemppunsa viimeisellä minuutilla ottelun loppulukemiksi 6-1.

Ilves jatkaa sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Seuraavaksi Ilves matkustaa naapuripitäjä Akaaseen kohtaamaan Leijona Futsalin lauantaina 9.11. alkaen kello 15.