Futsalliiga jatkuu Ilves FS:n osalta kolmen viikon tauon jälkeen kahdella vierasottelulla. Lauantaina 2.11. Ilves kohtaa Espoossa GFT:n klo 16.00 ja sunnuntaina 3.11 on vuorossa ottelu Riemua vastaan Jyväskylässä klo 18.00.

Suurena ennakkosuosikkina kotiotteluunsa Ilvestä vastaan lähtevä Golden Futsal Team on kerännyt neljästä pelaamastaan ottelusta 9 pistettä ja on sarjataulukossa toisena. GFT:n peliä johtaa tuttu mies ehkä Suomen tunnetuin futsalpelaaja Panu Autio. Tehopisteiden valossa parhaiten kauden on espoolaisista aloittanut Lasse Saari 3+3 tehoillaan.

Ilveksen sunnuntain vastustaja Liikunnan Riemu on aloittanut kauden vaatimattomasti. Viisi ottelua on tuonut vain yhden voiton ja jyväskyläläiset ovat sarjataulukossa yhdeksäntenä 3 pisteellä. Tällä kaudella takaisin liigaan noussut keskisuomalaisseura uskoo vahvasti pelaajavalmentansa Markus Riikilän oppeihin.

Riemuakin vaatimattomammin on kautensa aloittanut Ilves FS. Neljästä pelistä on keltapaidat saalistaneet vain yhden pisteen ja on sillä sarjan toiseksi viimeisenä. Viikonloppuna Ilves tarvitseekin ilman muuta pistepussiinsa lisää painoa ja joukkue on harjoitellut vahvasti kolmen viikon tauon aikana. ”-Treeniä, treeniä, kyllä se siitä vielä lähtee”, uskoi joukkueen varakapteeni Ville Koskela parempaan huomiseen.

 

GFT odotetun vahva
PP-70 jätti Ilveksen nollille