Futsalliigan pudotuspelit jatkuivat Ilves FS:n osalta Espoossa sunnuntaina 17.3. Golden Futsal Teamin vieraana toisella puolivälieräottelulla. Tällä kertaa kotijoukkue oli selkeästi niskan päällä ja tasoitti otteluvoitot tuloksella GFT – Ilves FS 3-0 (1-0). Mustapaitainen kotijoukkue aloitti ottelun terävämmin ja hallitsi ottelun alkuminuutteja. Avausmaalia joudutttiin kuitenkin odottamaan yli 10 minuuttia, kunnes GFT:n Panu Autio karkasi oikealta laidalta maalintekoon. Lisämaaleihinkin ensijaksolla oli molemmilla joukkueilla jokunen paikka, muuta Aution maali jäi silti avauspuoliajan ainoaksi. Toinen jakso alkoi Ilveksen kannalta murheellisesti, kun Antti Arvola pääsi viemään GFT:n 2-0 johtoon ajassa 21.01. Kahden maalin takaa-ajoasema ei ennustanut puolustamaan tottuneelle Ilvekselle hyvää. Ilveksellä olikin vaikeuksia käynnistää hyökkäyksiään ja pallonhallinta pysyi edeleen espoolaisilla. Ilveksen pelaajavalmentaja Antti Teittinen tekikin odotetun ratkaisun aloittaa Ilveksen 5vs4-peli ilman maalivahtia jo hyvissä ajoin 29 minuutin kohdalla. Pelin painopiste siirtyikin GFT:n alueelle, mutta Ilveksen harmiksi Niko Stenholm pääsi purkamaan pallon omalta alueeltaan suoraan tyhjään Ilves-maaliin ajassa 32.35 tilanteeksi 3-0. Ilves jatkoi loppuun saakka ilman maalivahtia, mutta lisämaaleja ei enää Espoossa nähty, joten GFT korjasi voiton lukemin 3-0. GFT tasoitti otteluvoitot 1-1:een. Välieräpaikkaan tarvitaan kolme voittoa. Ottelusarja siirtyy seuraavaksi Tampereelle, jossa pelataan lauantaina 23.3.klo 14. Ilves pelaa omat puolivälierien kotiottelut Tesoman Palloiluhallissa, jossa pelataan myös neljäs puolivälierä sunnuntaina 24.3. klo 14. Mikäli ottelusarja venyy viidenteen peliin, se pelataan GFT:n kotikentällä keskiviikkona 27.3 klo 19.