Ilves FS ja espoolainen Golden Futsal Team jatkavat kutkuttavan jännittävää futsalliigan puolivälieräsarjaansa viikonloppuna Tesoman Palloiluhallissa. Otteluvoitot ovat sarjassa Espoossa pelattujen kahden ensimmäisen ottelun jälkeen tasan 1-1 ja välieriin pääsee kolmella voitolla. Ottelusarjan kolmas ottelu pelataan Tesomalla lauantaina 23.03. kello 14.00 ja neljäs ottelu pelataan myös Tesomalla sunnuntaina 24.03. kello 14.00. Mikäli ottelusarja on edelleen tasan Tesoman pelien jälkeen pelataan ratkaiseva viides ottelu Espoossa keskiviikkona 27.03. klo 19.00.

Ottelusarja alkoi Ilveksen kannalta herkullisesti joukkueen venyttyä 3-2 voittoon ensimmäisessä Espoon kamppailussa. GFT kuittasi sarjan tasoihin voittamalla toisen taiston selkeästi maalein 3-0. GFT:n riveistä Espoon otteluissa erottuivat tutut nimet. Panu Autio esiintyi vahvasti joukkueen pelintekijänä ja onnistui maalinteossa molemmissa otteluissa. Myös taitava Antti Arvola on hurjassa kevätkunnossa ja  aina vaarallinen hyökkäyspäässä. Espoolaisten puolutuksessa erottuu varmojen otteidensa ansiosta Ilves-lähtöinen Niko Stenholm. Ja viimeisenä lukkona ”Kultaisilla” on veräjänsuulla maajoukkueenkin luottomies Antti Koivumäki.

Ilves FS pääsi Espoon otteluissa minimitavoitteeseensa eli voitti vieraissa kertaalleen vastustajansa ja nappasi näin kotiedun itselleen. Voittamalla molemmat kotiottelunsa Tesomalla välieräpaikka aukeaisi tamperelaisille. Tavoite ei kuitenkaan ole millään mittarilla helppo, sillä GFT on pelannut kauden aikana loistavasti myös vieraskentillä. Ilveksestä maalinteossa Espoossa onnistuivat Rafa, Antti Teittinen ja Jaakko Ahokas. Heidän lisäkseen maaleja Tesomalla odotetaan mm. vikkelältä Lassi Lintulalta, räjähtävän laukauksen omaavalta Tomi Lahtiselta sekä tekniikkataituri Akseli Tiensuulta. Tiensuu ei paineita ota siitä löytyykö nimi maalintekijätilastosta vai ei: ”-Aivan sama kuka maalit tekee, kunhan tehdään ainakin yksi enemmän kuin vastustaja. Pelimme perustuu tarkkaan puolustukseen, joten en usko maaleilla mässäiltävän Tesomallakaan. Ottelun aikana ei montaa maalintekopaikkaa siunaannu, mutta sen kenen kohdalle meistä mahdollisuus osuu, on onnistuttava”, pohdiskeli Tiensuu tulevaa.

Viikonloppuna odotetaan kaikkia Tampereen futsalin ystäviä saapumaan paikalle Tesomalle. Lippujen hinta on 8e/5e (vain käteinen). Pudotuspelitunnelman aistii parhaiten paikan päällä, mutta ottelut nähdään myös suorana Futsal-Liiga.TV:ltä.

GFT selkeään voittoon Tesomalla
GFT tasoitti voitot