Ilves on tehnyt neljä jatkosopimusta ensi kauden joukkueeseen. Viime kaudella sarjanousun varmistamisessa väkevässä roolissa olleet maalivahti Iiro Kaisla ja kenttäpelaajat Aimo Sulkko, Patrik Toropainen ja Veikka Nieminen ovat tehneet sopimukset ensi kaudesta Futsal-Ykkösessä.

Kokenut nelikko tuo vahvaa rutiinia mukanaan ensi kauden joukkueeseen, jonka kokevat olevan kilpailukykyinen Futsal-Ykköseen. Sulkko odottaa ensi kauden joukkueelta vahvaa tekemistä:

Ensi kauden jengi vaikuttaa hyvin kilpailukykyiseltä ja on hienoa saada uusia nuoria pelaajia Ilveksen omien junioreiden lisäksi. Myös Oskarin (Kainulainen) ja Sampon (Ala) mukaan tuleminen tuo lisää vahvaa osaamista ja arvokasta kokemusta korkealla tasolla pelaamisesta. Tällä hetkellä joukkueessa on vahva tekemisen meininki ja siitä onkin mukava lähteä uuteen kauteen Ilveksen paidassa.
YIlveksen nuoret pelaajat on hienoa saada mukaan joukkueeseen ja kesästä ei jäänyt epäilystäkään, etteikö jätkät pärjäisi ykkösessä. Taitavia ja fyysisiä pelaajia nuoresta iästään huolimatta.

Myös Nieminen on samoilla linjoilla ja odottaa Ilveksen haastavan sarjan parhaat joukkueet:

Joukkueeseen ollaan saatu juuri sellaisia vahvistuksia mitä kaivattiinkin, kun noustiin ykköseen. Nuoria hyviä pelaajia, joilla on kova nälkä näyttää taitonsa ykkösessä, mikä tuo joukkueeseen hyvää kilpailua pelipaikoista. Lähden ensi kauteen hyvillä mielin ilman suurempia paineita kun olemme kuitenkin nousujoukkue. Uskon että joukkue pystyy olemaan todella kilpailukykyinen ja haastamaan sarjan parhaat joukkueet.”

Toropainen arvostaa laadukasta valmennusta:

Ensikauden joukkue vaikuttaa oikein lupaavalta ja meillä on muodostumassa hyvä sekoitus nuoruutta sekä kokemusta. Saatiin myös todella laadukas valmennus jonka uskon saavan kaiken potentiaalin pelaajistamme irti. Kesätreeneissä käyneiden nuorten maajoukkuepelaajien motivaatio oli korkealla ja treeneissä mentiin kovaa, mistä itse myös pidin. Viime kausi osoitti jo, että suunta on U19 maajoukkuepelaajilla ylöspäin ja on hienoa päästä katsomaan heidän kehittymistään jo tulevana syksynä Ilveksessä ja Miesten Futsal-Ykkösessä.”, kommentoi Toropainen.

Iiro Kaisla on muiden kanssa samoilla linjoilla:

Hyvä että on saatu mukaan lisää hyviä futsalin osaajia ja tehtyä joukkueesta parempi kokonaisuus koventuvia pelejä ajatellen. Kilpaurheilussa pyritään aina voittoon, mutta kuitenkin enemmän odotan, että saadaan joukkue hiottua yhteen ja tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Odotan kovia pelejä ja onnistumisen tunteita.”

Ilves FS aloittaa harjoituskautensa tällä viikolla. Kauden ensimmäinen harjoituspeli on tarkoitus pelata sunnuntaina 20.8. Kauppi Sports Centerissä. Vastustaja vahvistetaan myöhemmin.

Ilvekset farmisopimukseen
Sampo Ala Ilvekseen