Ilves FS:n ottelut futsalliigassa jatkuvat kahdella vierasottelulla. Ensiksi lauantaina 19.1. on vastassa Sievi FS Sievissä klo 16 ja sunnuntaina 20.1. Tervarit Oulussa klo 15.

Sievi FS on sarjataulukossa toisena 31 pisteellään. Joukkue lähtee ennakkosuosikkina kamppailuun IIvestä vastaan, huolimatta siitä, että Ilves voitti joukkueiden syyskierroksen kohtaamisen Kaupissa peräti 6-1. Sievillä ei kuitenkaan ollut Tampereella mukana aivan ykköskokoonpanonsa, mutta tällä kertaa kotonaan Sievi saa kentälle parhaimistonsa aina Nicola Ercegistä ja Jarmo Junnosta lähtien.

Tervareiden kausi ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla ja joukkue onkin sarjataulukon peränpitäjä kerättyään vasta 6 pistettä. Syyskierroksen ottelussa Ilves oli kotonaan 4-1 parempi. Tervarit on kuitenkin aina yllätysvalmis ja jos nuoruutta sekä kokemusta yhdistelevä joukkue saa hurmoksen päälle, on tupsukorvat helisemässä.

Ilves on sarjataulukon keskikastissa sijalla kuusi ja pisteitä on kertynyt tähän mennessä 24. Joukkueen otteet ovat vaihdelleet suuresti otteluiden välillä ja pelaajavalmentaja Antti Teittinen on yrittänyt luoda tapaa, jolla peliesitys saadaan pysymään hyvänä ottelusta toiseen. Tärkeässä roolissa korkean tason säilyttämiseesä on kokenut Ilves-kapteeni Tomi Lahtinen, jonka aisaparina hyökkäyksissä häärii Lassi Lintula. Lahtisen ja Lintulan lisäksi kannattaa Futsal-Liiga.TV:n katselijoiden tarkkailla myös aina vaarallisia Jaakko Ahokasta ja Rafael ”Rafa” Giorgiota. Merkillepantavaa on myös seurata kuinka maalivahti Akseli Syrjälä onnistuu torjunnoissaan aikaisempia seurakavereitaan vastaan.

Ilves FS voimaton Sievissä
Ilves palasi voittojen tielle kaatamalla JoSePan