Ilves FS joutuu viikonloppuna kovien haasteiden eteen, kun joukkueen vastustajina ovat kauden loistavasti aloittaneet Kampuksen Dynamo ja SoVo Futsal. Kadya vastaan Ilves pelaa kotonaan Kauppi Sports Centerissä lauantaina 10.11. klo 16.00 ja SoVon vieraaksi Ilves kurvaa Somerolle sunnuntaina 11.11. niinikään klo 16.00 alkavaan Isänpäivän taistoon.

Hallitseva Suomen mestari Kampuksen Dynamo on aloittanut kautensa mestarin elkein. Sarjataulukkoon on kertynyt vain kolmen pisteen voittoja. Osa voitoista on tullut lisäksi murskanumeroin. Jyväskyläläiset löytyvät sarjataulukosta omalta paikaltaan sijalta yksi maalierolla 30-6. Jo muutenkin lähes täydellisyyttä hipovaan Dynamon kokoonpanoon tuli vielä vahvistukseksi brasilialainen Newton de Souza Queiroz Jr, joka aloitti peliuransa Suomen futsalliigassa tekemällä ”vaatimattomat” viisi maalia PJK:n verkkoon.

Lähes yhtä hyvin kuin KaDy on kautensa aloittanut SoVo Futsal. Ainoana SoVon kauneusvirheenä on vasta jatkoajalla saatu voitto Mad Maxista, joka aiheutti somerolaisten pistesaaliiseen ainoan yhden pisteen menetyksen. Sarjasijoitus on SoVolla neljäs, mutta joukkueella on takanaan vähemmän otteluita kuin toisena ja kolmantena olevilla Leijona Futsalilla ja GFT:llä. SoVolaisia on myös totuttu näkemään pistepörssin kärjessä, eikä tämäkään kausi tuo poikkeusta. Koko liigan pistepörssin ykkösenä komeilee SoVon Gesim Voca tehoillaan 11+6.

Ilves FS lähtee viikonloppuun kaksi voitettua ottelua (Sievi FS ja FC Kemi) allaan. Näissä kahdessa viime ottelussa on Ilvestä vastaan tehty vain yksi maali ja sekin tuli 5vs4 erikoistilanteesta. Ilves lähteekin myös viikonlopun otteluihin luottaen perinteiseen aseeseensa tiiviiseen puolustukseen tulivoimaisia vastustajiaan vastaan. Pelaajavalmentaja Antti Teittinen uskookin löytävänsä keinot kärkijoukkueiden kaatoon. ”- Puolustus, puolustus, puolustus”, Teitteinen vastasi lyhyesti kysymykseen keinoista, joilla pistelisäykset olisivat viikonloppuna mahdollisia. Teittinen toivoo myös kuulevansa hyviä uutisia sairastuvalta, jotta koko alkukauden loukkaantumisen takia sivussa ollut superlupaus Sakari Lepistönähtäisiin vihdoin liigaparketeilla.

Molemmat viikonlopun ottelut näkyvät myös Futsal-Liiga.TV:ltä. Ilves FS – KaDy -peli on lisäksi myös FLTV:n historian ensimmäinen Facebook-liveottelu FLTV:n Facebook-sivuilla. Parhaiten tunnelmaan pääsee kuitenkin tulemalla itse paikan päälle. Liput lauantain KaDy-otteluun Kauppi Sports Centeriin maksavat 8e/5e (vain käteinen).

KaDy ratkaisi viime sekunneilla
Lintulan maali riitti voittoon Kemistä