Ilves FS matkusti lauantaina 3.11. pitkän matkan pohjoiseen FC Kemin vieraaksi futsalliigan otteluun. Tiukka kamppailu päättyi lopulta vierasvoittoon lukemin FC Kemi – Ilves FS 0-1 (0-1).

Ottelu alkoi Ilveksen hallitessa pelitilanteita. Vajaan viiden minuutin pelin jälkeen Ilves sai tehtyä ottelun avausmaalin. Maalintekijänä oli Lassi Lintula ja syöttäjänä Antti Teittinen. Maalin jälkeen Ilves oli edelleen hienokseltaan niskan päällä, mutta kemiläisten maalivahti Lari Honkanen esti torjunoillaan Ilveksen lisämaalit. Kentän toisessa päässä Ilveksen veräjänvartija Akseli Syrjälä pääsi hieman helpommalla, mutta hoiti ammattimaisesti ne tilanteet, jotka eteen tulivat. Summerin soidessa puoliajan merkiksi tauolle mentiin vierasjoukkue Ilveksen niukassa maalin johdossa.

Toisella jaksolla punapaitainen kotijoukkue lisäsi odotetusti tempoa ja Ilves joutui enemmän puolustuskannalle. Kemiläisten haettua voimakkaasti tasoitusta Ilves sai muutaman maukkaan vastahyökkäyksen, mutta maalinteossa ei onnistuttu. Minuutit kuluivat eikä FC Kemi tuntunut löytävän keinoja Ilveksen tiiviin puolustuksen rikkomiseen. Edes viimeisten kahden minuutin 5vs4-peli ilman maalivahtia ei tuottanut kemiläisille paikkaa rikkomaan Akseli Syrjälän nollapeliä. Loppunumeroin 0-1 Ilves nappasi kolme pistettä mukaansa matkalle takaisin etelään.

Voiton tuomat kolme pistettä nosti Ilveksen kokonaispistemäärän tusinaan. Seuraavaksi Ilves FS pelaa jälleen kotihallissaan Kauppi Sports Centerissä, kun ensi lauantaina 10.11. vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari Kampuksen Dynamo. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 16.00.