Ilves FS:n futsal-liigaottelut jatkuvat taas maaottelutauon jälkeen huomenna torstaina 5.12., kun joukkue matkaa Valkeakoskelle Mad Maxin vieraaksi. Ottelu Apialla alkaa torstai-iltana kello 19.00.

Mad Max on sarjataulukossa keskikastissa seitsemäntenä. Yhdeksän ottelua on tuonut koskilaisille 11 pistettä. Mad Max vaihtoi tälle kaudelle valmentajaa ja joukkuetta käskyttää tuttu futsalpersoona Tomi Tuominen. Tehokkaimmat pistemiehet Maxien riveissä syksyn aikana ovat olleet paluumuuttaja Mika Jussila (5+8) sekä Mikko Matinaro (7+5). Mad Maxin joukkueeseen on myös palannut sairastuvalta Justus Kunnas, joka viime kaudella kylvi kauhua ympäri Suomenmaata hirmuisella kanuunallaan.

Ilves on sarjataulukon peränpitäjä, mutta kaksi edellistä ottelua on tuottanut Ilvekselle pisteitä. JoSePaa vastaan Ilves antautui pisteen arvoisesti vasta jatkoajalla ja Sievi FS:n Ilves kaatoi selkeästi 5-1. Kun tuohon lisää avausottelussa tulleen pisteen SoVoa vastaan on  Ilveksen kokonaispistemäärä viisi. Vaikka Mad Max on luonnollisesti kotonaan ennakkosuosikki, on torstai silti toivoa täynnä, että Ilveksen pistepussi kasvaisi jälleen. Ilveksen nuoresta joukkueesta ovat Riku Partala ja Sampo Suonpää jo kasvaneet suuriin saappaisiin ja pelaajavalmentaja Antti Teittinen odottaakin seuraavaksi Petri Joupin sekä Joona Simpuran nousemista parrasvaloihin. Maalivahtikaksikko Erik Ojala ja Aleksi Pennanen ovat olleet joukkueen vahvimmat lenkit, joten veräjänsuun toimintaan Ilves tuskin kaatuu vahvaa koskilaisryhmääkään vastaan.

Itsenäisyyspäivän aattoiltana kannattaa Tampereelta tehdä pieni ilta-ajelu naapurikaupunkiin Valkeakoskelle seuraamaan jännittävää futsaltaistoa. Ottelulipuista Mad Max veloittaa 8e / 5e.

Ilves venyi jatkoajalle
Vihdoin voitto