Ilves pelasi viikonlopun aikana kaksi vieraspeliä, ensin lauantaina Rauma ja sunnuntaina Kosova.
Raumalla mentiin salamamaalilla johtoon jo 19s pelin jälkeen, WW:n jalasta, mutta sitten alkoi kotijoukkueen 4-0 pyöritys tuottaa vaikeuksia vieraille. Vaikka saatiin pääosin puolustettua kaverin hyökkäykset ensimmäisellä jaksolla, iski tasoituksen ”Lyrical” Litmanen ja johtomaalin pari minuuttia ennen taukoa Kangas.
Lääkkeet kaverin horjuttamiseksi oli tiedossa, mutta toteutus ei ollut priimaa. Sen lisäksi päästettiin aivan liian helppoja maaleja, joista kaksi ohjailtiin omiin. Asunmaa lisäsi johdon kahteen maaliin 27 minuutin jälkeen ja toinen omiin tehty tuli 33 minuutin kohdalla. Viidellä saatiin aikaan kavennus kolme minuuttia ennen loppua, kun Pate survoi pallon verkkoon yv-kuvion päätteeksi. Vajaa minuutti ennen loppua ohjailtiin puolesta kentästä pallo tyhjään omaan maaliin ja peli oli selvä. Loppunumerot 5-2 hiukan ehkä mairittelevat kotijoukkuetta.

Sunnuntaina vastassa Kosova. Edellisessä kohtaamisessa marraskuun alussa loukkaantui muutama pelaaja, joista kahdella loppui kausi kokonaan. Odotettavissa oli siis kovaa pelaava joukkue. Muuta tietoa joukkueen pelistä kotikentällään ei ollutkaan. Tällä kertaa loukkaantumisilta vältyttiin, vaikka välillä tunteet kuohuivatkin. Tällä kertaa pelattiin suunnilleen puolet pelistä viidellä, mutta harvat maalipaikat viuhuivat joko yli, ohi, tolppaan, tai suoraan veskarille, joka kertaalleen onnistui osumaan tyhjään maaliin. Loppunumerot maltillisesti 3-1. Ilveksen ainokaisen iski Järppä Järvinen.

Viikonlopusta jäi suuhun aavistuksen paha maku, mutta saattoi osittain johtua Aurassa nautitusta bonuspannusta. Viikko taas reenataan ja ensi lauantaina kauppiin saapuu vieraita Oulusta. Vandell ja Makowski- kaksikko on kova vahvistus Tervareille loppukaudeksi, toivottavasti herrat ovat lauantaina mukana.