Edellisestä pelistä kolme päivää, välissä yhdet reenit, joihin pelureita pääsi ohuenlaisesti.
Onnistuttiin kuitenkin kääntämään asennepuoli takaisin viikon takaiseen, joka oli hukassa VehUa vastaan.
Tänään blokattiin laukauksia ja puolustettiin tiiviisti, hyökkäyspeli jäi kuitenkin hieman piippuun.
Maalipaikkoja siunaantui kummallekin, joten kumpi tahansa olisi voinut kaapata täyden pistepotin paremmalla viimeistelyllä.
Ensimmäistä jaksoa pelattiin aina viime hetkille asti, kunnes puolitoista minuuttia ennen taukoa Aippa viimeisteli WW:n loistosyötöstä taukotilanteeksi 1-0.
Toisella jaksolla kaveri pääsi hieman paremmin peliin kiinni ja kun kotijoukkue vielä sopivasti avusti, niin ajassa 24:28 Mattila pääsi tälläämään pallon tyhjään maaliin.
1-1 numeroissa mentiin loppuun asti, vaikka kumpikin nosti lentävää mukaan pelin loppupuolella, Ilves aktiivisemmin.
Kova tasonnosto edelliseen, vaikka vielä on matkaa parhaimpiin suorituksiin.