Ilves FS matkaa lauantaiksi pohjoiseen kello 16.00 alkavaan futsalliigan otteluun FC Kemiä vastaan. Mukana matkassa on luonnollisesti Ilveksen pelaajavalmentaja Antti Teittinen, joka rikkoi viime viikonloppuna neljän maan turnauksessa Jyväskylässä sadan maaottelun rajapyykin. Muista Jyväskylän turnauksen maajoukkuepelaajista Kemissä kentällä nähdään Ilveksen Lassi Lintula sekä FC Kemin Ville Uimaniemi jaTuukka Pikkarainen.

FC Kemin alkukausi ei ole mennyt aivan pohjoisen poikien toivomalla tavalla. Viidestä pelaamastaan pelistä kemiläiset ovat poistuneet voittajana vain ottelusta PJK:ta vastaan. Loput neljä ottelua on tuottanut FC Kemille pyöreät nolla pistettä. FC Kemille olisikin hyvin tärkeää saada neljän ottelun tappioputkensa katkaistua kamppailussa Ilvestä vastaan, jotta joukkue ei juuttuisi sarjataulukon häntäpäähän. Tällä hetkellä FC Kemi löytyy taulukon sijalta kymmenen. Vain PJK ja Tervarit ovat aloittaneet kautensa vielä kemiläisiäkin heikommin.

Ilves FS:n kausi on alkanut pohjoista vastustajaa paremmin, tosin mistään riemuparaatista ei tamperelaistenkaan kauden aloituksessa ole kyse. Ilveksen keräämät kolme voittoa ja kaksi tappiota sekä yhdeksän sarjapistettä oikeuttavat sarjataulukossa sijaan kuusi. Kausi on kuitenkin vasta alussa ja muun muassa perinteisesti kovia tehoa keräävä Jaakko Ahokas heräsi totuttuun loistoonsa pari viikkoa sitten ottelussa Sieviä vastaan tehden hattutempun. Ahokkaan ohella yksi Ilveksen pelin vahvoja tukipilareita on sadannen maaottelunsa viime viikonloppuna pelannut pelaajavalmentaja Antti Teittinen. Viikon takaisten maaotteluiden jälkeen Teittisellä on kasassa jo 101 taistoa sinivalkoisissa.

Katso Teittisen haastattelu Palloliiton sivuilta: https://www.palloliitto.fi/videot/maajoukkueet/futsal-antti-teittinen-saavutti-100-pelattua-futsalmaaottelua

Mikäli matka paikan päälle Kemiin tuntuu pitkähköltä, voi ottelua seurata suorana myös Futsal-Liiga.TV:ltä.

Lintulan maali riitti voittoon Kemistä
Ahokas kunkkuna Sievin kaadossa