Ilves FS – HIFK FS 3-5 (1-0)

Farmiapuja ei ollut tänään mukana, mutta jalkeille saatiin varsin hyvä kokoonpano kuitenkin. Nuori Jere Varonen on ottanut lyhyessä ajassa isoja harppauksia kohti pelipaikkaa ja tänään esiintyi edukseen. Hän aloitti myös maalinteon, vieden kotijoukkueen 1-0 johtoon tiukan alun jälkeen, ajassa 19:30.
Puoliajalle mentiin yllättäen Ilveksen johdossa, ei mitään jokapäiväistä herkkua.
Toinen jakso alkoi erinomaisesti ja ajassa 22:51 Aippa Sulkko lisäsi johdon kahteen maaliin. Vieraat pääsivät kuitenkin peliin mukaan, kun Saki kavensi. Ilves taisteli, mutta lopulta noin kuusi minuuttia ennen loppua Hagelberg tasoitti ja kotijoukkue hieman lamaantui. Voittaminen pitkän tappioputken jälkeen ei ole helppoa, varsinkin, kun joukkueelta puuttuu rutiini tehdä asioita. Ja tämä näkyi valitettavasti myös tulostaululla. Vieraiden Lindberg vei minuutin sisään kahdella osumalla Helsinkiläiset kahden maalin johtoon ja pisteet valuivat, kuin hiekka sormien välistä.
Viidellä pelatessa onnistuttiin kerran, Valtteri Wähä-Verkkomäen toimesta, mutta myös vieraat onnistuivat Mäkiniemen putatessa tyhjiin.
Vielä ollaan kaukana vaadittavasta ykkösen tasosta, mutta jos pystytään reenaamaan, kuten tällä viikolla, on mahdollisuus viedä peliä eteenpäin ja napsia tarvittavat pisteet säilymiseen.
Apuja pelaajatilanteeseen tuo VehUsta lainalle tuleva Veikka Nieminen ja paluun tekevä Joona Simpura. Saa koutsit jättää pelivarusteet jatkossa kotiin. Paitsi Anssi, Anssi on kuin viini. Paitsi, ettei aiheuta päänsärkyä.
Seuraavat koitokset onkin sitten ensi viikonloppuna Oulussa. Upeeta.