Lauantaiaamuna bussi starttasi kuudelta kohti pohjoista. Reissuun lähti riittävästi ukkoja, vaikka moni jäi poiskin.
Viikonlopun ensimmäinen peli oli Tervareita vastaan, joka osoittautui vaikeaksi palaksi. Toki alla oli pitkä ajomatka, mutta silti olisi pitänyt olla valmiinpia peliin. Pienestä jutuista oli kuitenkin kyse, kuten illalla videolta katsottiin. Sunnuntaille saatiinkin joitain asioita parannettua rutkasti ja oltiin voitossa kiinni ottelun viime minuuteille.

Tervareita vastaan ainoan maalin iski Juhana Mäkelä, pitkän kulketuksen päätteeksi kärkkärillä. Selkänsä takaa JM joutui kaivamaan pallon viidesti. Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue täräytti neljä maalia kahden ja puolen minuutin aikana, ei kovin vahvasti mennyt siinä kohtaa.
Ottelun räikeänä erikoisuutena allekirjoittanut näki ensimmäistä kertaa tuomarin vaihtavan tuomionsa huudosta.
Lopputulos 5-1 (4-0)

Sunnuntaina oli vuorossa OPA. Tänään oltiin selvästi paremmin valmistautuneita ja se näkyi myös tulostaululla. Kaverin rynnistyksestä selvittiin hyvin arvosanoin ja myös luomistyössä onnistuttiin vähintään tyydyttävästi. Vielä viitisen minuuttia ennen loppua oltiin 1-2 johdossa, mutta niin vaan kaveri pääsi vielä mukaan ja väkisin tuli tasoihin. OPA teki vielä kaksi maalia, joissa oli rutkasti onnea mukana, mutta onnikin on ansaittava, eikä tänään ollut vielä meidän aika. Ilonpilkahdus nähtiin näiden maalien välissä, kun yv jauhoi pallon väkisin maaliin.
Tässäkin pelissä tuomarit järjesti erikoisen yllätyksen, kun peli pelattiin kolmella pallolla, toimitsijapöydällä tietysti vielä yksi varapallo, kuten kuuluukin.
Lopputulos 4-3 (1-1)

Ensi viikonloppuna saadaan huilia ja parsia ukkoja kasaan eli seuraavan kerran pelataan parin viikon päästä Helsingissä. Jos pelataan.