Ilves FS katkaisi jo ikuisuudelta tuntuneen tappiokierteensä voittamalla lauantaina 23.11. Sievi FS:n kotihallissaan Kauppi Sport Centerissä. Loppulukemat ottelussa olivat Ilves FS – Sievi FS 5-1 (3-0).

Ilves FS aloitti ottelun tyrmäävästi. Jo ottelun ensimmäisellä minuutilla Ville Koskela laukoi Ilvekselle avausmaalin Riku Partalan syötöstä. Neljän minuutin pelin jälkeen iski Ilveksen Sampo Suonpää 2-0 lukemat. Ja kun vasta reilu kuusi minuutia oli pelattu oli asialla Riku Partala Jussi Nummelan esityöstä ja taululla komeilli jo 3-0 Ilvekselle. Tämän jälkeen otteet kentällä hiukan tasoittuivat, eikä Ilves enää ryynnistänyt samanlaisella voimalla kohti Sievin maalia. Ensimmäisellä jaksolla ei lisämaaleja nähty ja tauolle mentiin 3-0 lukemissa.

Toisella jaksolla pelättiin Sievi FS:n kiriä, mutta Ilves FS puolusti vahvalla moraalilla ja maalivahti Aleksi Pennanenkin oli hurjassa vireessä. Lopullinen niitti ottelulle tuli ajassa 29.54 kun Ilveksen Petri Jouppi riisti pallon Sievin puolustukselta ja tarjoili Sampo Suonpäälle avopaikan. Suonpää ei erehtynyt vaan soitti Ilveksen maalilaulua 4-0 lukemien kunniaksi. Vajaa viisi minuuttia ennen peliajan loppua pääsi Sievin Henri Heikkilä kaventamaan lukemat 4-1:een. Sieviläiset eivät kuitenkaan saaneet kavennusmaalista sen suurempaa kirivaihdetta silmään ja viimeisellä minuutilla Ilveksen Joona Simpura niittasi loppulukemiksi 5-1 pelaajavalmentaja Antti Teittisen tarjoilusta.

Voitosta huolimatta Ilves jatkaa sarjataulukon hännillä, mutta etumatka seuraaviin kaventui enää yhteen pisteeseen. Seuraavaksi Ilves kohtaa vieraissa valkeakoskelaisen Mad Maxin torstaina 5.12. klo 19.00.