Ilves FS pelasi viimeisen futsal-liigaottelunsa ennen joulutaukoa lauantaina 21.12. Somerolla SoVo Futsalia vastaan. Ottelu päättyi somerolaisten voittoon lukemin SoVo – Ilves FS 6-1 (4-0).

SoVo aloitti ottelun murhaavan tehokkaasti, kun jo ajassa 1.39 Gesim Voca vei vapaapotkuviosta kotijoukkueen 1-0 johtoon. Vajaan 13 minuutin pelin jälkeen Joonas Manzo ohjasi maalin edestä SoVon 2-0 johtomaalin. 3-0 maalin laukoi 17 minuutin kohdalla Gesim Voca 10 metrin pilkulta ja heti perään syntyi 4-0 maali tekijänään Arber Istrefi. Ilvekselläkin oli ensi jaksolla omat tilanteensa, mutta palloa ei verkkoon saatu, joten tauolle mentiin selkeässä kotijohdossa 4-0.

Toisella jaksolla ottelun tempo laski ja SoVo tyytyi varmistelemaan selkeää johtoansa. Jakso eteni maaleitta yli puolen välin, kunnes somerolaisten Eetu Kauria niittasi taululle 5-0 lukemat ajassa 30.56. Ilves sai vihdoin maalihanat auki viitisen minuuttia ennen peliajan loppua, kun kulmapotkutilanteesta pallon maaliin sijoitti Sampo Suonpää. Maaliin syöttöpisteen sai Riku Oras. Gela Xhevdet kuittasi kuitenkin pari minuuttia myöhemmin tyhjään maalin SoVon jälleen viiden maalin johtoon 6-1. Gelan maali jäi ottelun viimeiseksi ja SoVo otti kolme pistettä ansaitusti selkeällä 6-1 voitolla.

Ilveksen ottelut jatkuvat futsal-liigassa ensi vuoden puolella tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna pohjoisen kiertueella, jossa Ilves kohtaa lauantaina 4.1. Tornion Palloveikot ja sunnuntaina 5.1. FC Kemin.