Ilves FS jatkaa futsal-liigan otteluita Kauppi Sports Centerissä la 5.10. kello 16.00, kun Ilveksen vieraaksi saapuu sarjanousija Tornion Palloveikot.

ToPV on sarjassa uusi tulokas, mutta näytti jo vaarallisuutensa voittamalla avauskierroksella GFT:n Espoossa lukemin 2-1. Torniolaisten maaleista vastasivat Italo Basilio ja Juho-Teppo Berg. Torniolaisseuran riveistä löytyy myös maajoukkuemiehistä Iiro Vanha sekä Jarmo Junno, joten sarjanousijastatuksestaan huolimatta joukkue pääsee kantamaan ennakkosuosikin viittaa Ilvestä vastaan.

Ilves FS aloitti sarjan hankkimalla yhden pisteen jatko-ottelun jälkeen hävitystä SoVo-matsista. Tamperelaisseuran kunkku kentällä oli pelaajavalmentaja Antti Teittinen, joka saalisti ottelussa peräti 2+3 tehopistettä johtaen avauskierroksen jälkeen koko liigan pistepörssiä. Kahden maalin mies ottelussa oli myös toinen ”vetaraanipelaaja” Juha-Pekka Torvinen. Maalin makuun pääsi myös uusi Ilves-kasvo Riku Partala. Maalivahti Erik Ojalan hyvä pelivire oli niin ikään avausottelun yksi tupsukorvien ilonaihe.

Liput Kauppi Sports Centerissä pelattavaan otteluun maksavat 8e / 5e.

Tornio vei voiton
Liiga-avaus toi Ilvekselle pisteen