Mad Max ja Ilves FS miesten edustusjoukkueet seurayhteistyöhön.

 

Ilves FS kausi Miesten Futsal Liigassa 2020 -2021 päättyi tippumiseen 1-divisioonaan, Ilves FS on Suomen menestynein Futsal seura.

Ilves FS miehet on niittänyt mainetta ja kunniaa, tästä kertoo Futsalin Suomen mestaruudet vuosilta: 2004, 2005, 2007, 2010, 2011, 2012, 2013 ja 2014. Lisäksi vyöllä on useita muita mestaruuksia yllin kyllin, joita voi lukea seuran kotisivuilta.

Seurat solmivat hyvässä yhteistyössä seurayhteistyösopimuksen miesten edustusjoukkueiden kesken, yhteistyösopimus on rakennettu tulevaisuuteen. Yhteistyösopimuksen ansiosta tämä antaa seuroille mahdollisuuden kehittyä ja viedä Futsalia eteenpäin yhdessä.

 

Futsal Mad Max edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Jukka Kastelvuo kommentoi yhteistyösopimusta seuraavasti.

Keskustelut yhteistyön osalta sujuivat hyvässä hengessä ja seurojen näkemykset yhteistyön osalta olivat samanlaiset, pystyimme etenemään nopeasti kohti sopimusta. Kiitos kuuluu Ilveksen toiminnanjohtaja Tuukka Hakalalle asian edistämisestä Ilveksen puolella.

Ilves FS on tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä Futsalin eteen ja nyt yhteistyön aloittaminen miesten edustusjoukkueen kanssa tuo meille lisää mahdollisuuksia kehittää toimintaamme. Yhteistyösopimus antaa myös mahdollisuuden nuorille pelaajille päästä kokeilemaan Futsal liigan menoa. 

Yhteistyösopimus sisältää myös muitakin kuin farmisopimuksen ja sen avulla pystymme rakentamaan yhteistyössä tulevaisuudessa jotain muutakin mutta sen aika näyttää.

Tarkoituksena yhteistyössä on edetä pala kerrallaan ja rakentaa hyvässä yhteistyössä tulevaisuus Futsalin harrastajille. 

Yhteistyösopimus on vain yksi pala kokonaisuutta seuran strategiaa, toivon että pystymme kertomaan mahdollisimman pian lisää uutisia tämän osalta. 

 

Tomi Tuominen tavoitettiin Suomen Turust kommentoimaan asiaa tuoreeltaan.

Mad Max ja Ilves FS on tehnyt yhteistyösopimuksen miesten edustusjoukkueen osalta, miten näet tulevan yhteistyön päävalmentajan silmin ja mitä mahdollisuuksia se tuo joukkueille?

Ilves on Suomen menestyksekkäin Futsal seura jossa on paljon perinteitä ja tiedetään mitä Futsal lajina vaatii,vaikkakin viimeiset vuodet ovatkin olleet vaikeita ja miesten edustusjoukkue joutuikin nyt hakemaan vauhtia ykkösestä.

Tämä seurojen miesten edustusjoukkueiden välinen yhteistyö tuo valmennuksen näkökulmasta hyviä mahdollisuuksia tarjota tasokkaita pelejä ja näytönpaikkoja ykkösessä, jos esimerkiksi peliaika on vähissä loukkaantumisen takia tai kovan kilpailun johdosta.

Tätä mahdollisuutta ei oikein ole viimeisinä vuosina meillä mielestäni ollut.Toiseen suuntaan taas pystymme mielestäni vahvistamaan myös Ilveksen miesten joukkueen rosteria koventuneessa Futsal ykkösessä ja tarjota Ilveksen pelaajille myös polkua Futsal liigaan.

Uskon että tämä yhteistyö on erittäin hedelmällinen kummallekin seuralle miesten edustusjoukkue tasolla tässä vaiheessa sekä pelaajille,että myös meille valmentajille.

 

Toimitus tavoitti myös Mad Maxin edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Juha Ojanperän kommentoimaan asiaa.

Mad Max ja Ilves FS on tehnyt yhteistyösopimuksen miesten edustusjoukkueen osalta, miten näet tulevan yhteistyön vanhana Ilves pelaajana ja taustana?

Todella positiivisena asiana näen yhteistyön ja uskon sen tuovan molempien seurojen toimintaan hyvän lisän.

Tunnet hyvin kummatkin organisaatiot, mitä uskot yhteistyön tuovan joukkueille?

Ennen kaikkea sopimus antaa molempien joukkueiden pelaajille haasteita ja kilpailua, sekä peliaikaa ja mahdollisuuksia näyttää osaamistaan. Seuroille tottakai tuo taas yhden väylän viedä toimintaa eteenpäin ja uskoisin olevan myös avuksi Ilvekselle uudessa tilanteessa.

 

Ilveksen organisaatiosta kommentoitiin yhteistyösopimusta seuraavasti:

Päävalmentaja Aki Lehtinen:
” Erittäin tervetullut juttu Ilvekselle. Yhteistyöllä säilyy mahdollisuus nousta liigan kokoonpanoon Ilveksen riveistä ja toisaalta kokoonpanoa saadaan tarvittaessa leveämmäksi ykköseen. Etenkin nuorille pelaajille loistava mahdollisuus.”

Manageri Mikko Sivonen:
”Seurayhteistyö miesten edustusjoukkueiden osalta Futsal Mad Maxin kanssa avaa uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää futsalia Pirkanmaan alueella laajemmassa mittakaavassa. Olemme luonnollisesti tyytyväisiä alkavaan yhteistyöhön, sillä Mad Maxin 20-vuotinen historia, aktiivinen tekeminen ja osaaminen niin kentällä kuin kentän ulkopuolella takaavat ”leveämmät hartiat” esimerkiksi pelaajakehityksen sekä markkinoinnin suhteen. Uskon, että yhteistyön ansiosta molemmilla Futsal seuroilla on paremmat mahdollisuudet kehittää toimintaansa tulevaisuutta ajatellen.”

Terveisiä Ilves-leiristä
Kausi päättyi hyvällä pelillä pettymykseen